دستورات پخت و پز آشپزی
به غذای خانگی خلاق و برتر ما خوش آمدید
طرز تهیه کباب قارچ
ویدیو دستور پخت
نحوه آماده کردن
<span class=”nz-numbers”></span>
<span class=”nz-numbers”></span> كبابپز يا فر را از قبل گرم كنيد. قارچها را بشوييد، خشك كنيد و در سيني فر بگذاريد. فلفل قرمز، نمك و سير را مخلوط كنيد و يكدست روي قارچها بپاشيد. روغن زيتون را هم بريزيد و با شعله بالاي فر يا در كبابپز با فاصله ۸ تا ۱۰ سانت از شعله بين ۸ تا ۱۰ دقيقه كبابشان كنيد تا نرم شوند. ريحان را روي آن بپاشيد و فورا سرو كنيد. (براي۴ نفر)
مواد لازم
- قارچ: يك كيلو
- فلفل قرمز تند: يكچهارم تا يكدوم قاشق مرباخوري
- نمك: يكچهارم قاشق مرباخوري
- سير له شده: ۲ حبه
- روغن زيتون: ۲ قاشق مرباخوري
- ريحان تازه ساطوري: يك قاشق غذاخوري