دستورات پخت و پز آشپزی
طرز تهیه خوراک عدس
ویدیو دستور پخت
نحوه آماده کردن
۱٫ داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید سپس پیازهای ویژه پیازداغ را داخل آن بریزید. کمی که طلایی شد به آن سیر، دارچین، فلفل شیرین و زیره را اضافه کنید. چهار دقیقه بعد این مواد را از روی اجاق بردارید.
۲٫ برنج را به صورت کته بپزید. برای اینکه شفته نشود، در مرحله اول خیلی کم داخل آن آب بریزید و موقع دم کردن به تدریج به آن آب اضافه کنید. عدس و گوشت قیمهشده را هم جداگانه بپزید. بعد از پخته شدن عدس، آن را همراه پیازهای نگینی و گوشت قیمهشده به مدت ۱۰ دقیقه همراه با کمی روغن تفت دهید. اکنون این مواد را داخل مواد ماهیتابه اول ریخته و برنج را هم به آن اضافه کنید، ۲۰ دقیقه این مواد را با تکان دادن ماهیتابه تفت داده و مخلوط کنید. سپس وسط یک دیس گرد، یک ظرف ویژه سس بگذارید. مواد سس را با هم مخلوط کرده و داخل کاسه بریزید. برنج مخلوط را دور آن ریخته و بعد به کمک گوجه گیلاسی و کدو دور بشقاب را تزئین کنید.
به این نکتهها دقت کنید:
۱٫ پیاز را جدا کنید: میتوانید پیاز داغ را از ماهیتابه اول جدا کرده و بعد از کشیدن مخلوط همه مواد داخل دیس گرد، پیازها را روی آن بریزید تا با پیاز روی برنج را تزئین کرده باشید.
۲٫ سیر نریزید: اگر با خوردن سیر و ماست بهطور همزمان دچار افت فشار میشوید، سیر را از غذا حذف کرده و کمی پودر سیر به جای سیر تازه به غذا اضافه کنید.
۳٫ قارچ به جای گوشت: به جای گوشت قیمهشده، میتوانید قارچ تفت داده شده به غذا اضافه کنید.
۴٫ بدون سس بخورید: میتوانید این غذا را بدون سس میل کنید. کافی است فقط کمی لیموترش روی غذایتان بریزید.
مواد لازم
- 1. روغن زیتون بکر: چهار قاشق غذاخوری
- ۲٫ پیاز: یک عدد بزرگ خرد شده
- ۳٫ پیاز: دو عدد بزرگ برای پیاز داغ
- ۴٫ سیر تازه: سه حبه خرد شده
- ۵٫ زیره سبز: دو قاشق غذاخوری
- ۶٫ دارچین: سهچهارم قاشق غذاخوری
- ۷٫ فلفل شیرین: نصف قاشق غذاخوری
- ۸٫ گوشت قیمه شده: سه پیمانه
- ۹٫ عدس: سه پیمانه پخته
- ۱۰٫ برنج: چهار پیمانه خام
- ۱۱٫ نمک: به مقدار لازم