دستورات پخت و پز آشپزی
به غذای خانگی خلاق و برتر ما خوش آمدید
طرز تهیه کلاف مرغ
ویدیو دستور پخت
نحوه آماده کردن
۲٫ گوشت مرغ وکمی پنیر را باهم مخلوط میکنیم بعد سیرها را له میکنیم وپیازها را خرد کرده با نمک و فلفل وپاپریکا مخلوط میکنیم ازاین مواد گلوله هایی به اندازه نارنگی برمیداریم بعد اون نوارهای خمیری رو روی گوشت میپیچیم تا به شکل کلاف دربیاد و توی سینی چرب شده قرار میدیم روی کلاف ها را زرده تخم مرغ با کمی کره آب شده میزنیم و درفر ۲۰۰ درجه بمدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه میذاریم تا طلایی شود. به این ترتیب این غذا آماده سرو می شود./vc_column_text]
مواد لازم
- آرد حدود ۱پیمانه
- مایه خمیر ۱قاشف چایخوری
شکر یک قاشق غذاخوری
- نمک ۱قاشق چایخوری
- آب ولرم به اندازه کافی
سینه مرغ چرخ شده ۱عدد
- ۲تا پیاز
- ۲تا حبه سیر
- پنیر گودا ۲قاشق سوپخوری
- نمک
- فلفل
- پاپریکا
نمک و فلفل به اندازه کافی